Over ons

Eén DNA voor Data en Analytics

Werk en privé zullen in de komende jaren meer en meer in elkaar overvloeien. Thuiswerken, ook voor consultancy, is in onze ogen geen uitzondering meer maar een regel. Bedrijven zullen in de toekomst steeds minder kantoren hebben en de werknemers zullen verplicht worden om (in ieder geval voor een deel) vanuit huis te werken. Wij willen daar met OneDNA op aansluiten door verschillende vormen van flexibiliteit te bieden aan de werknemers. Zo zijn onze arbeidsvoorwaarden (OneFlexBenefits) hier op gebaseerd, een maximale flexibiliteit voor de werknemer, met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vakinhoudelijk richten we ons voornamelijk op de Microsoft technologie waarbij alle componenten aan bod komen. Van het goed en gedegen opzetten van een ‘on-premise’ data warehouse tot het opbouwen en ontsluiten van een Cloud data platform. Wij zijn de specialist en tegelijkertijd partner die onze opdrachtgevers richting geven om data gedreven te werken.

Wat we echter het belangrijkste vinden is dat we met elkaar plezier hebben in wat we doen en dat we een fijne werkomgeving hebben, waar het geen probleem is om af en toe door te halen als het nodig is: gewoon om dat we genieten van ons werk en de onderlinge samenwerking. Maar ook geldt ‘work hard, play hard’, samen genieten van de successen die we hebben en ruimte en tijd creëren om elkaar te ontmoeten en op een andere manier te leren kennen. Kortom: wat we willen is een leuke club met mensen om ons heen verzamelen die allemaal uit hetzelfde hout gesneden zijn en dezelfde normen en waarde hanteren die passen binnen ons bedrijf: OneDNA!

Word jij onderdeel van ons verhaal?
 • 23/04/2024 Hackathon DataBricks

  Op 23 april ontvingen we een groot aantal deelnemers voor de databricks hackathon bij ons op kantoor in Utrecht. Inspirerende avond en leuk om te zien hoe de verschillende klanten en collega's uit het netwerk de eerste stappen op spelende wijze hebben gezet met de DataBricks technologie. Een avond die voor herhaling vatbaar is!

 • 19/03/2024 Kwartaal meeting Maart 2024

  Dit keer een totaal anadere kwartaalmeeting. Een speciale puzzeltocht door het mooie oude centrum van Utrecht. Veel oude en mooie plekje s tegen gekomen die we nog niet eerder gezien hadden. Daarna heerlijk gegeten. Was weer een topavond!

 • 9/03/2024 Bezoek aan de Efteling

  Zaterdag 9 maart hebben we met een groep OneDNA collega's en hun familie genoten van een gezellige dag in de Efteling! Heel erg leuk om de achterban van onze collega's te ontmoeten en samen een leuke dag te hebben. Voor alle leeftijden was er genoeg leuks te ontdekken, en natuurlijk mocht een gezamenlijke lunch niet ontbreken in het programma.

 • 1/03/2024 Nieuw member: Tim Bakker

  Welkom bij de club Tim Bakker! Vrijdag 1 maart mochten wij Tim verwelkomen als member bij OneDNA. We gaan er samen een succesvolle en mooie tijd van maken Tim!

 • 29/02/2024 Brainstorm Cloudopslag

  We hebben slim gebruik gemaakt van de extra dag in dit jaar, door een brainstormsessie te organiseren over "Cloudopslag" mogelijkheden. Was weer een inspirerende avond met leuke discussies en vele leerpunten!

 • 4/02/2024 Kennissessie Mijnaansluiting.nl

  Bij OneDNA houden we ook bij ons intern regelmatig kennissessies. Zoals afgelopen week waarbij Aidan Mauricio een hele interessante avond heeft verzorgd over zijn opdracht bij Mijn aansluiting. P.s. onze interne kennisavonden zijn ook toegankelijk als je geen member bent van OneDNA. Meer weten? Neem contact op met Marthélise Vervest

 • 1/02/2024 Nieuwe members Februari 2024

  Van harte welkom bij de club Annick Hoogendijk, Vincent en Thijs! We wensen jullie veel plezier en succes toe bij OneDNA, samen gaan we er iets moois van maken.

 • 25/01/2024 Kennisevent Databricks

  Een super interessante lezing over Databricks, lekker eten en een hersenkraker van een escape spel. Dat is zo'n beetje wel de samenvatting van ons kennisevent van afgelopen donderdag! We kijken terug op een geslaagd kennisevent, op naar de volgende! Wil jij daar ook bij zijn? Houd dan onze LinkedIn pagina in de gaten.

 • 10/01/2024 Nieuwjaarsborrel

  Ook wij hebben uiteraard geproost op het nieuwe jaar. Was gezellig om elkaar weer even te kunnen spreken na de vrije periode! Op naar een mooi en gezond 2024!

 • 02/01/2024 Nieuwe members

  🚀✨Welkom bij OneDNA, Matthijs & Koke! Tijdens de joinerslunch hebben we jullie (nu officieel😉) mogen verwelkomen in onze club. We zijn dan ook begonnen met een nieuwe traditie, de joiners-club-sandwich! Veel succes in jullie nieuwe rol en laten we samen bouwen aan geweldige successen! 🤝 #OneDNA

 • 14/12/2023 Kerst bijeenkomst OneDNA

  14 december alweer de laatste meeting van het jaar. Traditioneel de afsluiting met een heerlijk kerstdiner. Mooie ambiance, goede service en een fijn en mooi gezeldschap. Op naar 2024!

 • 8/12/2023 Kerst netwerkmeeting

  De allereerste editie van de kerst netwerkborrel zit erop! We kijken terug op een geslaagde en gezellige avond. Onze volgende netwerkborrel is op donderdag 25 april 2024, zet hem alvast in de agenda!

 • 30/11/2023 Businessplan 2024 deel 2

  De tweede sessie met betrekking tot het Businessplan 2024 stond in het tekens van het definieren van de "bold steps" die we het komende jaar willen zetten.. Samen nadenken over we hoe we #OneDNA verder vorm gaan geven en onze klanten nog beter kunnen helpen. Goede ideeën naar voren gekomen die we kunnen uitwerken!

 • 23/11/2023 De pensioenvoorziening van OneDNA

  De regels rondom het pensioen veranderen, en omdat pensioen onderdeel uitmaakt van onze arbeidsvoorwaarden, vinden we het belangrijk om daar allemaal goed over geïnformeerd te zijn. Afgelopen week was er daarom een informatiesessie over onze pensioenvoorziening, gegeven door onze pensioenadviseur. Het was een hele nuttige sessie die zowel op locatie als via Teams te volgen was voor alle members van OneDNA.

 • 08/11/2023 Kennissessie Microsoft Fabric

  OneDNA is up-to-date gebracht van de laatste ontwikkelingen rondom Microsoft Fabric! Daan Humblé heeft ons laten zien wat Fabric inhoudt, wat de mogelijkheden zijn en ons daarna aan de knoppen gezet om Fabric zelf te ervaren. Bedankt Daan voor deze informatieve en leuke avond!

 • 25/10/2023 Businessplan 2024 deel 1

  Het einde van het jaar nadert en dat betekent dat het weer tijd is voor het business plan 2024! Dit jaar 2 sessies waarvan de eerste vorige week heeft plaatsgevonden. Samen nadenken over we hoe we #OneDNA verder vorm gaan geven en onze klanten nog beter kunnen helpen. Goede ideeën naar voren gekomen die we kunnen uitwerken!

 • 27/09/2023 Kennissessie PGGM

  Op woensdag 27 september een leuke informatieve sessie over het gebruik en inrichting van de Azure infrastructuur bij PGGM gehad. Met dank aan Max Bieman en zijn collega's ( Léon Melein en Alisa Burlakova) die ons meenemen in alle in's en outs!

 • 21/09/2023 Story Telling met Data

  Wat een topavond hebben we gehad bij ons Storytelling met data event! We zijn de avond begonnen met een interessant verhaal van George Herber over Storytelling met ruim voldoende tips en tricks om zelf mee aan de gang te gaan. Vervolgens hebben we samen lekker gegeten, de nieuw opgedane kennis nog eens geëvalueerd en bijgepraat of nader kennisgemaakt. Er was een diverse groep van geïnteresseerden uit het vakgebied aanwezig, en naast de workshop Storytelling heeft iedereen een boek over Storytelling en data gehad om zelf nog wat verder te kunnen verdiepen in het onderwerp. Wij kijken terug op een gezellige en geslaagde avond, dat smaakt naar meer!

 • 12/09/2023 Big data Expo 12 & 13 september

  Op 12 & 13 september stonden we samen met Bravinci op de Big Data Expo in de jaarbeurs. Twee mooie dagen waar we heel wat bad eendjes hebben uitgedeeld en mooie contacten gelegd!

 • 31/08/2023 Club kwartaal meeting

  Elk kwartaal komen we bij mekaar om op een andere manier met elkaar bij te praten.. Dit keer zijn we gaan "Pitch & putt" spelen bij Kamerijck. Voorgaande dagen veel regen, nu heerlijk weer! In een gezellige ambiance weer iedereen kunnen spreken!!

 • 24/08/2023 Lunch webinar dbt

  OneDNA kijkt terug op een geslaagd lunch webinar! Dank aan alle deelnemers, we hopen jullie bij een volgende keer weer terug te zien. Voor ons als club is dit event een mooi voorbeeld van waar we voor staan: samen, passie voor data en 'wat we doen, doen we goed'. Het idee voor een lunch webinar werd aangedragen door Alex Simon Thomas en de inhoudelijk invulling van deze eerste sessie is verzorgd door Sven Relijveld. Dit alles was echter niet mogelijk geweest zonder Richard Boon die ervoor gezorgd heeft dat alle techniek feilloos werkte, en ook voor dit event weer gezorgd heeft voor een mooie flyer. Aan jullie allen: heel veel dank!

 • 17/08/2023 Netwerkborrel

  Gezellige en druk bezochte netwerkborreldeze donderdag. Iedereen bedankt voor de leuke bijdrage. In december gaan we op herhaling en hopen we met een nog grotere groep kennis te delen, nieuwe connecties te maken en vooral plezier te hebben!

 • 08/08/2023 Kennissessie EuroParcs

  Interessante sessie over de architectuur bij een van onze klanten, EuroParcs. Hoe hebben we de architeuur opgezet, wara lopen we tegen aan en hoe kunnen ze verder helpen? Leuk om op deze manier met zijn allen te kunnen brainstormen en ons strategisch partneship met EuroParcs verder vorm te geven!

 • 04/06/2023 Kennissessie Databricks

  Met recht een Pizza kennissessie over Databricks, Azure Data Factory en Azure synapse. Weer een avond waar veel kennis gedeeld werden door members en niet-members van OneDNA

 • 04/06/2023 The Royal Ten businesss run

  Gisteren zijn een aantal van onze members sportief bezig geweest en hebben meegelopen met de 25ste Royal Ten Business run in Den Haag. Heerlijk weer en mooie tijden!

 • 01/06/2023 Nieuwe members!

  Warm welkom voor onze nieuwe members Xander Hartog, den en Alex Simon Thomas die vandaag gestart zijn. De echte kennismaking heeft echter afgelopen weekend in Valencia tijdens onze heidedagen al plaats gevonden!

 • 27/05/2023 Heidedagen Valencia dag 2 en 3

  Na op de vrijdag een inspirerende business dag te hebben gehad, volgt er vandaag een dag van ontspanning en het bezoeken van de stad per fiets. Gedurende de fietstocht was het teambuilding ook een belangrijk onderdeel! helaas aan het einde van de dag alweer naar huis, maar wat een geweldige dagen hebben we met elkaar gehad. Nieuwe herinneringen gemaakt!

 • 26/05/2023 Heidedagen Valencia dag 1

  Gisteren met OneDNA aangekomen in Valencia voor onze jaarlijkse heidedagen! Vanochtend zijn we weer druk met onze passie voor data! Mooi om te zien dat ons bedrijf zich zo ontwikkelt.

 • 17/05/2023 Kennissessie Project Delta Fiber

  Een zeer leuke en inspirerende kennissessie over de leerpunten en een overzicht van de gebruikte technieken tijdens de PoC en de opstart van het datalake project. Mooi om te zien hoe we met elkaar (en niet alleen OneDNA memebers!) discuseren en inspireren. Met recht een geslaagde pizza sessie!

 • 20/04/2023 Lakehouse

  Volgens de Economist is data de nieuwe olie van de 21ste eeuw. Om meer met deze olie te kunnen doen, zijn veel bedrijven in het afgelopen decennium gemigreerd van een (on-premise) datawarehouse (DWH) naar nieuwere data platform architecturen, zoals een data Lakehouse in de cloud. Met dit nieuwe platform wordt in de kern nog steeds de ruwe olie geraffineerd, zodat we informatieproducten kunnen tanken. Lees snel onze nieuwe blog van Dennis van Zanten! (https://onedna.nl/artikelen/)

 • 11/04/2023 Kennissessie “Hoe houd je Power BI beheersbaar”

  Dinsdag 11 april heeft Ello van de Griek ons op de hoogte gebracht van alle "Tips & trucks" om Power BI beheersbaar te houden binnen zowel grote als kleine organisaties. Leuk om te zien dat ook steeds meer (klant) relaties en collega's uit het netwerk onze kennissessies weten te vinden en te waarderen!

 • 06/04/2023 Netwerkevent OneDNA

  Vorige week donderdag hadden we weer een netwerkevent, dit keer op de jeu de Boules baan. Super gezellig en veel collega's uit het vakgebied gesproken!

 • 29/03/2023 Q1 2023 Clubmeeting

  Gisteren was weer onze club meeting voor het eerste kwartaal van 2023. Dit maal een F1 race experience bij Racesquare in Utrecht. Wat een snelle winnaars. Was weer een gezellige en geslaagde avond!

 • 09/03/2023 Microsoft solution partner

  We zijn weer solution partner van Microsoft voor Data & AI en Digital & App Innovation voor het komende jaar. Mooi resultaat van onze members! #Microsoft #Azure #OnePartner

 • 22/02/2023 Kennissessie dbt

  En daar was alweer de volgende kennissessie: Sven Relijveld heeft ons mee genomen in de werking van de Data Build Tool (dbt). Leuke sessie boordevol interessante informatie. Wist je dat je als niet member van OneDNA ook deel kunt nemen aan deze sessies om je kennis te vergroten. Zo hadden we gisteren twee gasten op bezoek die volop mee konden discussiëren over de ins en outs van dbt.

 • 13/02/2023 Referentie architectuur

  Het was al weer even geleden dat we met OneDNA hebben gesproken over de architecturen die we bij onze klanten tegenkomen. Uiteraard is het goed om deze kennis met elkaar te delen en dat is wat we gisteren tijdens een pizza-sessie hebben gedaan. Sander Op 't Hof had de sessie georganiseerd en met een aantal enthousiastelingen zijn we intensief aan de slag gegaan. Leuk om weer met #architectuur bezig te zijn en ook te spiegelen aan de Microsoft referentie-architecturen!

 • 17/01/2023 Kennissessie Aidan bij Stedin

  Dinsdag 17 januari heeft Aidan Mauricio ons tijdens een kennissessie bijgepraat over zijn huidige opdracht. Van de applicaties waar hij aan werkt tot de technieken die hij daarvoor gebruikt. Voor een aantal van ons was met name het gebruik van Microsoft Azure Cognitive Search vrij nieuw. Gaaf om te zien hoe hij dat heeft toegepast in zijn werk.

 • 5/1/2023 Nieuwjaarsborrel 2023

  Op 5 januari proosten we met elkaar op het nieuwe jaar! Een echte hybride borrel die vanuit Frankrijk, het Caribisch gebied, Rotterdam en Utrecht bijgewoond werd. De bubbels en bitterballen zijn soldaat gemaakt door de gezellige groep members in Utrecht.

 • 2/1/2023 Joinersdag Max, Malcolm en Mitchel

  Niet 1, niet 2, maar 3 nieuwe joiners in januari! Max, Malcolm en Mitchel, ook wel de 3 M’s 😉 genoemd, starten op 2 januari met een joinersdag en uiteraard de bijbehorende lunch.

 • kerstdiner 2022

  15/12/2022 Kerstdiner 2022

  Dit jaar nog meer vreugde aan de kersttafel met onze groter geworden club! Aan het einde van de avond zijn er voor iedereen prachtig verpakte kerstpresentjes.

 • 5/12/2022 Sinterklaas 2022

  Stiekem toch al een traditie: voor de kleine OneDNA-tjes stuurt Sint een presentje op.

 • 15/11/2022 OneInspire is here to inspire you!

  Een van onze gezamenlijke bonusdoelstellingen is een nieuwe propositie ontwikkelen. Op 15 november is die propositie in een 1.0 versie neergezet: OneInspire is here to inspire you! Mooi teamwork ook van onze members om een stap te zetten richting realisatie van de bonusdoelstellingen.

 • 3/11/2022 Businessplan 2023 deel 2

  En op 3 november deel 2 van het business plan 2023!

 • 1/11/2022 Verhuizing naar weer een maatje meer

  n we verhuizen alweer! We gaan van 4 naar 6 bureaus en een stuk meer ruimte op de eerste verdieping van HNK Utrecht West.

 • 19/10/2022 Businessplan 2023 deel 1

  Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dat betekent: tijd voor het business plan 2023! Dit jaar 2 sessies waarvan op 19 oktober de eerste is.

 • 6/10/2022 Clubmeeting La Casa de Papel

  De derde clubmeeting van 2022 alweer! Volledig in stijl van La Casa de Papel strijden we in 3 teams om de winst en een prachtige beker. Daarna gaan we gezellig burgers eten in Utrecht.

 • 3/10/2022 Joinersdag met Daphne

  Blij zijn we met wederom een nieuwe member! Op 1 oktober is Daphne bij ons gestart.

 • 28/9/2022 Brainstorm over OneInspire

  Eerste brainstorm over onze nieuwste propositie OneInspire.

 • 14/9/2022 - 15/9/2022 Big Data expo 2022

  OneDNA bij de Big Data expo! Gelukkig is het weer mogelijk om evenementen te organiseren en wij staan dan ook op het start-up plein van de Big Data Expo. We staan 2 dagen lang klaar met koffie en roze koeken om kennis te maken met potentiële nieuwe collega’s en klanten, mee te luisteren naar over de nieuwste ontwikkelingen op ons vakgebied en bij te praten met oude bekenden.

 • 7/9/2022 Kennissessie KPN

  Kennissessie KPN

 • 2/9/2022 Netwerkevent bij de F1 in Zandvoort

  Formule 1 Zandvoort – recruitment event. Maak kennis met OneDNA bij de Formule 1 in Zandvoort!

 • 17/8/2022 Kenisssessie self-service in Power BI

  Kenisssessie Self-service in Power BI

 • 11/8/2022 Clubmeeting bij Cuisine Culinair

  Na het succes van 2021 gaan we in 2022 in herhaling bij Cuisine Culinair. Gezellig samen koken en al dat lekkers samen opeten.

 • 26/7/2022 Kennissessie Datamodelleren

  Kennissessie Datamodelleren

 • 1/7/2022 Joinersdag met Sven

  De oplettende kijker had hem al gespot tijdens de Heidedagen waar hij alvast mee was. Op 1 juli komt Sven dan ook officieel in dienst en dat vieren we!

 • 2/6/2022 - 4/6/2022 Heidedagen in Lissabon

  Onze allereerste Heidedagen zijn een feit! We vliegen op donderdag naar Lissabon en trappen de heidedagen af onder het genot van lokale specialiteiten. Op vrijdag starten we met een inhoudelijk programma, enorm leuk en waardevol om te brainstormen over ons vakgebied en onze club. Vervolgens maken we een mooie wandeling door het oude centrum van Lissabon en sluiten we af met een borrel en diner met waanzinnig uitzicht over de stad. Op zaterdag nog meer sportiviteit: we verkennen per fiets het westelijk deel van Lissabon en vliegen aan het begin van de avond weer terug.

 • 1/6/2022 Joinersdag met Ello

  Precies op tijd voor een ticket naar Lissabon: op 1 juni joint Ello onze club.

 • 12/5/2022 Kennissessie Gemeente Rotterdam

  Kennissessie Gemeente Rotterdam.

 • 30/3/2022 Bowlen op de clubmeeting

  Q1 clubmeeting van 2022: de fanatiekelingen kunnen los tijdens het bowlen in Utrecht.

 • 1/3/2022 Joinersdag met Dennis

  Joinerslunch met Dennis, en dat was een goed plannen want Dennis mocht tevens direct aan de slag bij een klant!

 • 23/2/2022 Kennissessie Dienst Testen

  Kennissessie Dienst Testen

 • 1/2/2022 Joinersdag met Brent

  Joinerslunch met Brent.

 • 17/1/2022 Propositie plannen maken voor 2022

  Nieuw jaar en met een frisse blik kijken we naar onze proposities en wat we op dat vlak willen gaan bereiken in 2022.

 • 16/12/2021 Kerstlunch 2021

  Ons eerste kerstdiner samen werd een heerlijke kerstlunch door de op dat moment geldende COVID maatregelen.

 • 5/12/2021 Sinterklaas 2021

  Sinterklaas stuurt voor alle OneDNA kids een passend presentje op.

 • 10/11/2021 The Dutch Data Summit

  OneDNA @ The Dutch Data Summit. En later op kantoor om van elkaar te leren een intervisie sessie waarin we samen verkennen waar we als consultants tegenaan lopen.

 • 4/11/2021 Netwerkevent in de sneeuw

  Netwerkevent bij Snowworld Zoetermeer. Onze club bevat aardig wat wintersportievelingen, en wat is dan een leukere manier om potentiële nieuwe collega’s te leren kennen? In de sneeuw natuurlijk!

 • 1/11/2021 Verhuizen naar een groter kantoor

  Kleine clubjes worden groter: we verhuizen binnen HNK Utrecht West naar een grotere ruimte.

 • 28/10/2021 Businessplan 2022 deel 3

  En alweer de laatste sessie in het kader van het business plan 2022: gezamenlijk onze doelen en bonus doelstellingen vaststellen.

 • 25/10/2021 Fotoshoot voor de website

  1-2-3 SMILE! Op de foto voor onze website bij een van de prachtige HNK locaties.

 • 13/10/2021 Businessplan 2022 deel 2

  Business plan deel 2: wat zijn onze Bold Steps voor 2022?!

 • 23/9/2021 Wie weet er te ontsnappen tijdens onze clubmeeting

  En alweer onze derde Clubmeeting, vol actie en plezier aan de slag bij Prison Island in Utrecht!

 • 8/9/2021 Businessplan 2022 deel 1

  De eerste sessie voor het Business plan 2022. Samen het business model canvas vullen.

 • 27/7/2021 Kennissessie over netwerken

  Netwerken, hoe doe je dat?

 • 15/7/2021 Samen onze visie bepalen, onder het genot van een traktatie uit Bergen op Zoom!

  Geen bedrijf zonder gezamenlijke visie, en de brainstorm om die te ontwikkelen doen we natuurlijk samen.

 • 24/6/2021 Clubmeeting bij Cuisine Culinair

  Onze tweede Clubmeeting was een smakelijk succes! Onder bezielende leiding van chef Michel hebben we samen gekookt bij Cuisine Culinair.

 • 1/6/2021 Joinersdag met Aidan

  Joinerslunch met Aidan.

 • 25/3/2021 De eerste clubmeeting

  Onze eerste Clubmeeting! Vanwege COVID op kantoor waar we nog makkelijk in de grootste ruimte op afstand van elkaar pasten.

 • 1/2/2021 Joinersdag met Armando en Marthélise

  Joinersdag met Armando en Marthélise.

 • 4/1/2021 De eerste joinersdag

  Joinersdag met Richard, Ersen, Remco, Mark, Shane en de al eerder gestarte Ruthson en Sander.

 • 25/12/2020 Kerstpresentje

  Het allereerste OneDNA kerstpresentje is een feit!

2021